Ångest

Nu är jag framme i Strömstad, och jag har inte packat upp alla mina saker och dylikt så ni får nöja er med ett inlägg utan bild denna gång.

Just nu är inte livet så där sprudlande glatt faktiskt. Jag har en sådan otrolig framtidsångest! Idag när jag klev in här i mitt lilla egna hus på Söle kändes det så bra att få känna doften av hem. Det kändes skönt att vara ensam, att få gå runt och plocka lite ifred. På bordet låg ett nytt set sängkläder och 12 mjuka, svart/vita galgar med rosetter som mina föräldrar köpt, en ny skärm till datorn, en försenad julklapp från föräldrarna (en skiva av Threshold) samt två nya prydnadskuddar, ett par duntofflor och mina beställda grejer från bluebox och favoritsaker - som jag själv lagt dit. Materiella saker har en tendens att göra mig glad. Väldigt glad. Men nu blev jag bara ledsen. För i vilket av hemmen ska jag ha mina saker? Alla kökssaker jag har köpt - när ska jag använda dem? Egentligen borde det ju inte vara svårare än så att jag låter det ligga här tills jag slutat skolan i Mjölby och flyttar hem igen. Men om jag ska läsa på univesitet kan jag ju inte bo här på Söle, det finns inget här i närheten. Ska jag alltså ställa in mig på att jag inte kommer flytta hit efter gymnasiet? Ska jag flytta hit när jag är färdigutbildad i så fall? När blir det? När jag är 23 år gammal kan jag väl inte bo hemma? Ah.

Ni förstår säkert inte dilemmat. Jag vet inte heller hur jag ska förklara det. Jag bara.. hatar känslan av att jag antagligen inte kommer flytta tillbaka hit. Jag är så frustrerad över att jag egentligen vill ha ett hem där jag vet att jag kommer stanna tills jag helt enkelt inte vill bo kvar. Jag vill skaffa en mobil lägenhet som jag kan inreda helhjärtat, veta att jag har råd att bo i samt flytta det dit jag känner starkast att jag vill bo för tillfället.

Hemska känsla. Hemska inlägg. God natt.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback