Still Alive


Jisses, vilken dag det har varit! Jag gjorde kopplingsprov i fysik - det gick verkligen käpprakt åt skogen! Halva tiden gick åt att försöka förstå VAD som var fel i min första koppling. Jag vet fortfarande inte vad felet var! Någonting gick riktigt snett, fast jag fick det att funka tillslut. Men 20 minuter räcker dessvärre inte till när man ska räkna på uppgifterna. Usch. Jag satsar stenhårt på provet på tisdag istället!

Däremot, så finnes min reklamaffisch för konserten i Östgötatidningen idag. Kul! Dessutom så vann jag en Dumleklubba på tyskalektionen, för vi spelade "glosbingo" och jag fick full bricka först, haha!

Imorgon väntar nationellt prov i engelska - (vi ska skriva ett CV?!) och efter det endast två lektioner. Sedan är det rått tyskaplugg som gäller som slutspurt innan helgen. Jag kommer vara så lycklig när nästa vecka är över, efter att ha haft 4 prov den här veckan och 3 prov nästa.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite ur Den Förlorade Symbolen innan jag somnar ifrån något som - bortsett från fysikprovet - varit en fin dag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback