Long time no C



Ja allihopa, jag lever! Skälet till att jag inte bloggat är för att jag och Manfred har varit i Örnsköldsvik och jobbat från den första juli in i augusti månad (efter det åkte vi till min mor), och vi har haft begränsad tillgång till internet. Väldigt begränsad. Men nu är jag back on track och har så klart en del att ta igen.

Idag vaknade jag runt halv nio av att jag fick sms från mamma. Jag bestämde mig för att inte somna om, så jag gick upp och fortsatte där jag slutade igår (storstädning av huset samt överföring, sortering och redigering av bilder). Jag passade Simon en stund på eftermiddagen, då åt vi glass och kollade på Lejonkungen. Sedan dess har jag mest fortsatt med bilderna och huset (samt upptäckt ett getingbo precis ovanför min ytterdörr). Nu på kvällen kollade jag på Lida och åt knäckebröd med Nutella. Jag var sugen på något men visste inte vad, så jag bara slängde ihop något.

Om internet tillåter så tänkte jag slänga upp bilder på vad jag köpt i Övik, annars får det vänta till någon annan dag. Jag ska nämligen upp klockan sju imorgon och cykla in till Skee, så jag borde egentligen sova nu.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» h a i d i s - säger:

Hallådär! :) Har ni fint väder där du bor? :D

2010-08-10 @ 16:08:53
URL: http://haidis.se
Trackback