Sjukling

Ända sedan den dagen vi åkte till Liseberg har jag känt mig krasslig och framför allt yr. Jättejobbigt, men jag tror det beror på att jag kommit ur balans med maten, och både ätit och druckit alldeles för lite. Hm.

Angående bilden, så var vi på IKEA i Göteborg, och då köpte jag de två ramarna ovan. Så kunde jag rama in mina två diplom lite mer värdigt. Det blev bra tycker jag.

Sommaren börjar verkligen lida mot sitt slut. Naturligtvis har det bara varit skitväder sedan jag kom hem från Övik, vilket innebär att jag inte solat någonting. Min plan var naturligtvis att sola en massa innan skolan började, så jag kunde se någorlunda sommarfräsch ut. Men men. Jag åker i alla fall motvilligt tillbaka till Östergötland antingen imorgon eller i övermorgon. Jag önskar jag kunde få några veckor till här..

Jag har i alla fall mejlat Mjölby Ridskola om att få börja ta lektioner där till hösten. Annars ska jag bara införskaffa ett tioämnesblock, nya cylindersudd samt en grammatikbok i tyska. Göra några kvarglömda uppgifter i svenska och programmering. Sedan är jag fit for fight!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback