Au pair?



Idag fick jag en idé. Efter studenten hade jag tänkt att flytta hem, och jobba ett år för att sedan återförenas (dramatiskt?) med Manfred och söka till universitet. Men idag kom jag att tänka på något annat, varför inte åka till USA som au pair? Min vän Nattis har de planerna, och jag vi har pratat om det men jag har aldrig tagit alternativet i beaktande. Men idag kom det liksom som en blixt från klar himmel. Så nu har jag ett mål. Efter gymnasiet ska jag skaffa körkort och skaffa de där 200 timmarna barnhantering som krävs. Sedan ska jag ge mig fasen på att sticka till USA.

Nu ska jag städa lite i vårt rum. Slå in julklappar, klottra i min "evil plans.."-bok och plugga matte. Jag tycker sådant är så jobbigt, när man har några andra stora planer i baktankarna. Jag vill bara tänka på beslutet att åka till USA, och ingenting annat.

För övrigt är du så fruktansvärt fin, min Manfred!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Cess säger:

Låter som en riktigt bra idè! Jag har själv tänkt på det men nu är jag inne på att flytta till italien ett år efter gymnasiet, får väl se hur det går. men jag hoppas du lyckas med det du vill! du är bra.

2010-12-04 @ 18:56:05
Trackback