Dag 6 - Glädjeämnen


Som ni antagligen redan märkt så älskar jag småfåglar. Ja, jag verkligen älskar dem. Det händer oerhört ofta att jag sitter på sängkanten och tittar ut genom fönstret för att se fåglarna som äter vid fågelbordet (pensionärsvarning?). Jag kan sitta och titta på dem i evigheter, för jag tycker de är så otroligt fina. I varmare dagar brukar jag - om jag är upprörd - gå ut och lyssna på fåglarna och försöka urskilja de olika lätena. Jag kan väl direkt påstå att jag blir varm inombords, bara av att se dem!

Andra glädjeämnen är mina tre underbara katter; Signe, Findus och Majsan. Det är de största skälet till att jag längtar hem. Missförstå mig inte, det är bara det att när jag saknar mina vänner och min familj så kan jag alltid ringa och prata en stund. Men katterna kan man inte kommunicera med på något sätt, därför är saknaden efter dem helt enorm.

Småsaker som får mig att må bra är när man tillsätter en extra hög mysfaktor i sin vardag. Att ligga nerburrad i sängen med fuskpälsfilt, doftljus, värmeljus, lite musik och en bok, tillsammans med pojken ägna en kväll åt att t.ex. åka bil in till Linköping, gå på bio och äta på Subway, med familjen spela TP till sent på kvällen, när det som häromdagen blev strömavbrott och hela familjen samlades i vardagsrummet och bara pratade, att mumsa i sig en burk Ben & Jerry's framför en film, asgarva med sina bästa vänner eller helt enkelt komma hem från skolan och byta om till myskläder. Då mår jag bra.

Naturligtvis är de som står mig nära - vänner och familj - mitt absolut största glädjeämne här i livet. Men det anser jag vara underförstått. De är ju alltid nummer ett liksom!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Rockalicious säger:

Sv. Roligt att du är med! Kolla in i slutet av veckan för att få se resultatet! :)

2010-12-14 @ 22:55:44
URL: http://sprillansny.blogg.se/
Trackback