Doom Lord



Idag vaknade jag klockan åtta. Vid nio åkte vi in till Linköping för att jag äntligen skulle få klippa mig, plus att vi skulle julshoppa lite.

Klippningen blev lite komplicerad (vi drog över tiden med en sisådär 2 timmar) men resultatet blev mycket bra. Jag är mycket tacksam för att jag fick det gjort, jag har väntat jättelänge.

I vilket fall så innebar förseningen också ändring i planerna. Jag fick gå ensam och leta julklappar, i två timmar bara. Jag var inte så där jätteglad över detta, men lyckades ändå få ihop lite grejer. Jag råkade även synda lite. Jag råkade köpa en julgranskula till mig själv. En silvrig glaskula med en domherre på (ja, jag var verkligen tvungen att ha den). Så den har jag hängt i granen här (alla kulor är röda förutom den, ser inte hundraproventigt symmetrisk ut men den är fin!) efter att vi tagit in den och pyntat lite.

Näe, imorgon ska jag upp tidigt. Klockan nio stundar det avslutningsfest på stallet, och jag tänkte ta en sväng dit (tack så mycket för sällskapet Manfred). Och vi ska hinna fira mig och äta frukost innan dess. Det ska bli trevligt med födelsedag. Kycklingfajitas och budapestläng. Jisses, vad gott det ska bli.

Nu ska jag njuta mina sista 9 minuter som omyndig. Galet!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Rockalicious säger:

Nu är bloggsvar tävlingen avslutad! Kolla in och se det är du! Om inte så kommer det att komma fler där man kan tävla om mina två sista inbjudningar till bloggsvar!

2010-12-19 @ 15:47:14
URL: http://sprillansny.blogg.se/
Trackback