Frustration


Jag gör aldrig vad jag borde göra. Det värsta är att jag är medveten om det. Ironin är ju att jag sitter vid datorn och skriver att jag verkligen borde plugga matte. Finn fem fel?

Jag har i alla fall haft en dunderfin helg tillsammans med min pojke. Vi har varit ute och njutit av snön, gosat en massa och sett på film. Jag fick även ytterliggare en adventspresent av mina päron! Bild kommer så småningom.

Jag har en massa saker att ta itu med, men jag kan inte riktigt fokusera. Imorgon kommer i alla fall mina päron hit, för jag ska ha utvecklingssamtal. Sedan ska vi äta pizza och sedan åka till stallet. Det ska bli väldigt roligt.

Sedan är det tisdag, dvs. hundra procent matematikplugg, och sedan onsdag.. hundra procent matteprov. Efter det, då ska jag ta hela världen med storm.

Jag måste skriva en lista. Listor är bra att ha när man inte riktigt får bukt med tankarna. När man inte vet riktigt in eller ut, upp eller ner eller om man ska bädda rent innan eller efter nattens sömn. När något så enkelt som "Imorgon ska jag duscha på morgonen" känns som alldeles för mycket information att hålla ordning på.

Signe är fin i alla fall.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Tildaf säger:

Åh nu fick jag en tår i ögat :( Min fina kisse som liknade denna fast med sköldpaddteckning finns ju inte mer. Så fiiiiin <3

2010-12-06 @ 18:59:50
URL: http://tildaf.wordpress.com
Trackback