Matteprov incoming



På bilden ovan ses min andra adventspresent från de hemma på Söle. "En losas stor hand-börjare" och "maski panbröd" var något jag skrev på min inköpslista när jag inte var alltför många år gammal, haha. Så jag fick det i adventspresent, och jag kan tala om att jag blev väldigt glad! Marsipanbrödet sparas till ett tillfälle då jag är riktigt sugen.

Farmin, Angelika och Simon var här igår och idag. Igår var vi på utvecklingssamtal, åt pizza och sedan var de med och kollade på min ridlektion (farmin filmade lite, så en video med mig och Lekaco dyker kanske upp inom snar framtid). Så åkte de hem imorse. Det var ganska jobbigt att jag själv inte skulle följa med hem, men det är ju trots allt bara 2 veckor kvar. Det är tur att familjen jag bor hos är väldigt gästvänliga och tycker att det är roligt med besök, samt att min familj tar sig tid att åka hit för en så kort tid.

Jag ska kolla på julkalendern nu, sedan ska jag plugga matte D för resten av kvällen. Jag har nämligen nationellt prov imorgon, jag hoppas det ska gå bra. (Nu jävlar blir det åka av!)
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Mimmi säger:

Älskade såna där hamburgare när jag var liten. :o

Lycka till på matteprovet!

2010-12-07 @ 19:00:43
Trackback