Earthbound Misfit



Satt och tittade igenom mina lite äldre bilder. Hittade den här och snyggade till den lite. Jag är lite stolt över själva konceptet faktiskt.

Hade bara en lektion idag (svenska, utan lärare, vi såg på film) men jag åkte in i alla fall, då jag kunde få skjuts både till skolan och hem efteråt. Ganska så ovärt, men ändå.

Jag skulle egentligen bara vilja lägga mig ner och sova resten av dagen. Men nu måste jag verkligen ta tag i den där jäkla programmeringsuppgiften. Jag måste mejla några glömda källor till min engelsklärare och min biologilärare. Sedan måste jag börja på svenskan, även om jag knappast kommer göra klart det tills imorgon. Men vafasen, betygen i Svenska B sätts ju inte nu ändå.

Imorgon är det alltså skolavslutning. Jag ser fram emot att få ha mina nya kläder. På kvällen ska hela klassen till Rebecka och ha en liten avskedsfest, då hon flyttar till Frankrike efter sommaren. Det känns dock inte så jättefrestande att tänka på nu, men det är nog för att jag är trött. Jag vill egentligen bara ha lov nu, och fint väder.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Neha säger:

Ha det så kul på skolavslutningen imorgon=)

2010-06-10 @ 18:34:19
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
» Anonym säger:

fin:) bild

2010-06-13 @ 10:49:20
URL: http://ewica.blogg.se/
Trackback