Fint besök



Idag har vi här i Härsnäs Tallemo fått den stora äran att mottaga fint besök. Jag steg upp runt halv åtta och började genast storstäda rummet. Jag dammsög resten av huset lite senare, och sedan gick jag och Manfred ut för att spela lite halvtaskig volleyboll med en plastig fotboll och ett fotbollsmål som nät. När vi var ute fick Manfred syn på en mott/nattfjäril/mal. Som den äkta NV-nörd jag är så fångade jag den och la den i en tvåliterstillbringare. Efter att ha studerat den en liten stund så släppte jag ut den igen. Att det finns så mycket konstiga djur, det är ju galet.

Vid middagstid kom min kära familj på besök! De hade varit i Stockholm på min "låtsaskusins" student och tog vägen om Mjölby på vägen hem. Vi fikade, pratade, såg på videor från olika spelningar och vi lite yngre lekte med vatten. Innan de åkte hem åkte vi in till Mjölby och åt pizza, samt pratade en stund. Det var verkligen jätteroligt att de kom hit, och även om det bara är lite mer än en vecka tills jag ska hem så känner jag mig vemodig nu när de åkt. Ah..

Nu återstår väl inget mindre än att ta sig an alla läxor jag har. Programmeringsuppgiften kan ta sig. Den skulle varit inlämnad idag, men jag hoppas Carina har överseende att jag inte gjort klart den när familjen varit på ett litet spontanbesök.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback