Mys med Majsan



Jag sitter här och klappar på en väldigt gosig kisse, nämligen Majsan. Det är så härligt när katterna är keliga. Vi sitter här och lyssnar på soundtracket från engelska Lejonkungen. Underbart.

Sedan jag skrev sist har jag bland annat suttit ute i solen och läst ur engelskaboken. Jag brände mig något helt otroligt, är helt galet röd (fast det varken gör ont eller kliar). Och nu har jag läst typ en tredjedel av boken.

Jag har dessutom klippt gräsmattan i nästan två timmar. Känner mig lagom grillad i solen. Känner verkligen för att ta en superlång dusch och skrubba huden tills den blöder. Jag tror jag ska göra det (fast superlång lär den inte bli), och efteråt så ska jag fixa naglarna lite samt sortera lite papper i mina pärmar. När Manfred ringer ska vi beställa tågbiljetter till Ö-vik och sedan ska jag nog spela Spyro!

Imorgon ska jag skicka iväg några sålda grejer på Tradera, samt läsa klart den där förbannade boken. På fredag ska vi fira midsommar med alla grannar (döda mig) och i helgen ska vi till Nordby. Sistnämnda ska bli väldigt trevligt, då jag kvaddade mina vita tygskor idag.

Nu ska jag duscha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback