Project Zero



Om ni spelat eller hört talas om PlayStation-spelet Project Zero så förstår ni bilden. (Man är en liten japan som springer runt på en gammal förfallen herrgård och fotograferar spöken, jätteläskigt faktiskt.) Bilden togs förra året i Ö-vik, precis utanför lokalen som vi bodde i. Vi spelade Project Zero den mesta delen av våra lediga stunder, och passande nog var ett det ett målat spöke på huset tvärs över gatan. Spöket är alltså inte ditredigerat, det var målat där, och därför fick vi inspiration till att göra en Project Zero-bild. Tack Manfred för den tjusiga redigeringen!

Idag åkte Manfred hem och det var faktiskt jobbigt, trots att vi ses om en vecka. Men, vad är det man brukar säga? I love to be alone but I hate to be lonely. Klyschigt. Sant.

Jag har sålt för 500 kronor på Tradera (två TV-spel, tre klänningar och ett linne). Det är fint. Jag tror jag ska köpa en smyckeshängare, ett Spyro-spel alternativt spara pengar till en LP-spelare. Vi får se.

Nu ska jag städa (det ser förjävligt ut härinne) och sedan gå ut och sola/läsa ut min engelskabok (och hoppas på att Martina inte satt betyget i engelska ännu, i så fall blir jag riktigt arg på mig själv).

Hoppas bara det fina vädret håller i sig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback