Matematik D-prov

Jag är trött. Och det ska bli så jäkla gött med lov! Det är ju trots allt bara tre dagar kvar. I morgon har jag prov i matte, på onsdag har jag prov i programmering, läxa i engelska samt en muntlig redovisning + uppsats att lämna in på tyskan. Det ska bli väldigt skönt att få det överstökat faktiskt. Så kan jag ägna lovet åt att plugga fysik samt läsa ikapp på biologin (allvarligt, är det någon som förstår vad vi gör på lektionerna nuförtiden?). Och just det, referatet också. Sa jag att det skulle bli skönt med lov?

På torsdag ska jag och Rebecka ha en kak-kväll. Det ska bli helt awesome! Vi ska köpa en massa olika sorters kakor och bara glufsa och se på film. Trevligt ska det bli.

Den här dagen har jag ägnat åt lite Devil May Cry (seriöst, det spelet är så sjukt roligt) samt pluggat matte. Det känns som att det sitter någorlunda nu, men jag ska plugga ända fram tills Svenska Hollywoodfruar börjar. Maria Montazami FTW!

Förresten så har jag lagt bud på en liten grej på tradera. Den är jättesöt! Jag avslöjar när auktionen gått ut. Dessutom är mina grejer från Bluebox redan på väg - lycka!

Nu måste jag återgå. Förresten så får bloggen förhoppningsvis en ny design på fredag. Jag ska skriva en lista på allt som ska ändras und so weiter.



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback