DÖD


Ja, jag är helt död. Igår kom jag hem från Omberg (när jag lagt in, sorterat och redigerat bilderna skriver jag ett inlägg om det!) var jag helt slut, eftersom vi gått ungefär en mil, i den mest brutala uppförsbacke jag någonsin sett, iförd gummistövlar och skoskav. Jag sa till mina kära vänner att jag absolut inte skulle ens tänka ordet motion den kommande månaden, så sliten var jag.

Idag skulle jag och Manfred cykla en liten sväng. Efter ungefär 2 och en halv kilometer fick vi idén att cykla hela vägen in till Mjölby för att köpa fredagsmys (ingen av oss hade något). Men eftersom ingen av oss heller hade med sig pengar fick vi cykla hem igen. Efter det cyklade vi till Mjölby, och hem igen! Jeez, 2,5 mil sammanlagt!

När jag kom in var det knappt att mina ben orkade mig, kan jag tala om. På två dagar har mina ben burit mig mer än 3,5 mil. Nu ska jag låta er vila, kära ben.

Angående bilden så är det en liten halvtaskig sådan från i tisdags, när vi hade yrkesdag i skolan. Skogsindustrierna var där och hade lite föreläsningar/aktiviteter. Det var ganska roligt faktiskt.

Näe, nu ska jag bänka mig framför TV:n med mina införskaffade ugnsbakade chips (det kändes bättre att köpa sådana då det är bara 150 gram och dessutom mindre fett, haha), passionsfrukt och lite kiwi. Kvällen är räddad?

Imorgon ska jag och Manfred spendera hela dagen i Linköping för att fira våran fjärde årsdag. Sötungen hade bokat bord på en grekisk restaurang samt två biobiljetter för Sex and the City 2. Eventuellt blir det lite bowling och/eller minigolf, plus att jag tänker shoppa! Jisses vad jag längtar. Det gör inte mina ben, dock.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback