Måsten, mer eller mindre


Det här är en liten lista på saker jag mer eller mindre måste (alltså, "måste"-måste och inte "vill hemskt gärna ha"-måste) ha. Min mobil (Sony Ericsson W200i) börjar ge upp (rätt som det slutar ljudet fungera, samtal bryts, vibrationen lägger av, den hakar upp sig, stänger av sig) efter många fina år tillsammans. Skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa en precis likadan igen (begagnad), då jag inte hört talas om någon annan mobil som håller lika länge. Mobilen bråkar bara i perioder, men jag förbereder mig för det värsta.

Jag behöver en stalljacka, den jag har är en tunn vårjacka ifrån H&M. Jisses vad det blir kallt där, nu när vintern kryper (spurtar?) närmare. Det är dessutom 15% rabatt på alla jackor från Hööks, vilket gör att den där godingen kostar endast 400 pengar. Jag tror jag ska slå till!

Sist men absolut inte minst - en ny plattång. Min gick tragiskt nog sönder och svävade bortom lagning, så nu är jag plattångslös. Jag har spanat ut en ny som jag är rätt sugen på - Ga. Ma Cp1. Efter lite googlande kan jag konstatera att den verkar vara bäst i test och verkligen nåt att hänga i granen. Dessutom är den inte särskilt dyr, endast 500 pengar. Fram tills den är min får jag köpa en massa nya tofsar helt enkelt.

Jag vill även poängtera att jag inte på något vis försöker tigga till mig varken pengar eller dessa saker. Det är mer ett "note-to-self-slash-tyck-synd-om-mig-som-är-jacklös-plattångslös-och-snart-mobillös"-inlägg.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Cessan säger:

Jag har precis den plattången och den är väldigt bra! Det enda negativa jag kan säga som jag inte visste innan jag köpte den är att man inte kan ändra värmen på den. Men den är bra ändå. Blir varm på 1 sekund och håret blir verkligen rakt.



Sen angående det där med naglarna i nästa inlägg så är det mycket bättre att fila dem än att klippa. Glöm inte fila åt samma håll dessutom!

2010-11-11 @ 21:02:47
Trackback