8 sanningar



Åtta ofrånkomliga sanningar om mig själv!


- Jag har någon form av städmani - jag städar hela tiden (vilket ni antagligen märkt). Jag kan verkligen inte koncentrera mig på något om t.ex. sängen är obäddad. Galet, men så är det!

- Jag älskar metal. Om man ska ange definitioner à la Wikipedia så kan man väl säga att progressiv metal, symfonisk metal och power metal är det som ligger närmast hjärtat. Däremot så klarar jag verkligen inte av glam, jag tycker det är hundraprocentigt outhärdligt att lyssna på (med några - mycket få - undantag).

- Jag är jättebra på att planera, men värdelös på att följa planeringen.

- En av mina största idoler (Roy Khan) tog tag i min hand och såg mig i ögonen under en konsert. Jag var världens lyckligaste människa den kommande månaden.

- Jag är otåligheten själv, händer det inte nu med en gång så har jag väntat för länge.

- När jag gick i sjuan ville jag vara satanist. Det är sant, faktiskt. (Ni vet, alla dessa typiska identitets-kriser man har som tonåring; jag var aldrig någon fjortis - jag var extrem åt andra hållet istället.)

- Jag har en dold talang, nämligen att jag är grym på att uppskatta tid och längd (grymmast var en gång när jag skulle uppskatta längden av en minut; när jag stannade tidtagaruret var det på 59,4 sekunder).

- Det jag gillar bäst med mig själv är min humor!


Har du blogg och läser detta, så skriv åtta sanningar om dig själv så jag får läsa!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» emelie säger:

sv: sure! gör det straxans!

2010-11-12 @ 22:28:10
URL: http://rockcandy.blogg.se/
Trackback