Snö-tema


Jag såg en blogg som piffats upp med fallande snöflingor, jag vill också! Så jag letade upp en halvtaskig kod, och tackvare mina programmerings-kunskaper så lyckades jag faktiskt skriva om koderna så att det blev som jag ville ha det. Jag är rätt stolt över mig själv. True story!

Jag la även in en vinter-header. Den är visserligen gammal, men fram tills jag tagit lite nya fräscha vinterbilder så får den duga. Jag är väldigt nöjd med uppsättningen bilder, men man kan ju inte återanvända en header, man får ju ta lite nya bilder.

Jag har haft en fin helg. Vi hade nollningsfest i fredags, och jag kan tala om att det var ett av det roligaste jag gjort. Graden trevlighet skulle kunna mätas i att jag har 29 nya vänner på facebook. Jag dansade mig till den värsta träningsvärken mina smalben någonsin upplevt, kvällen var galen och jag pratade respektive dansade med grymt många härliga människor. Det får vi göra om snart igen, som man säger.

Resten av helgen spenderades med pojken och hans familj, med mycket film och dylikt. Nu tänkte jag skriva lite alldeles försena filmrecensioner, sedan tänkte jag stänga av datorn för att lägga mig på sängen och skriva lite i min (dag)bok, räkna matte, se på film och bara må bra. Imorgon har jag sovmorgon och på kvällen får jag träffa den vackra Lekaco igen. Jag tror det var bra att vara ifrån honom en vecka. Jag har fått tänka på annat i några dagar.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback