Lekaco - Master of the Pannborste!



Efter en bra skoldag köpte jag kaffe och bulle att glufsa i mig på väg till skötarmötet, sådant sätter guldkant på vardagen. På skötarmötet fick jag bestämt att från och med idag vara skötare på Lekaco, på måndagar, onsdagar och fredagar. Stackars lilla hjärtat, han hade ingen annan skötare sedan tidigare (de andra hästarna har i princip två skötare var). Det skär lite i hjärtat, varför är det ingen som tycker om honom?

Nu är i alla fall jag hos honom, och han är hos mig. Jag behöver honom (bara gudarna vet vad jag skulle gjort på dagarna om jag inte börjat med hästar igen) och jag hoppas att han behöver mig. Hade det inte varit för att jag måste köpa nya vinterskor så hade jag helt klart skrapat ihop lite pengar och köpt lite borstar och sådant. Jag får se hur det blir.

Imorgon har vi studiedag. På eftermiddagen ska jag träffa stallchefen och diskutera det där med att vara stallvärd. Och så ska jag klappa på Lekaco, såklart. Utöver det ska jag plugga som en dåre (på riktigt, den här gången). På fredag stundar ett restaurangbesök med Manfred och sedan är det äntligen helg.

Livet känns bra nu.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback