Meningen med livet


Ett halsband jag köpte igår. Korset är kanske 4 cm högt, så det är ganska stort. Underbart fint är det!

Det var längesedan jag skrev sist. Jag kan inte annat säga än att jag har börjat göra något av mitt liv, därför gör jag numera andra saker istället för att sitta vid datorn. Känns bra.

Stallet tar upp mycket av min tid, och det gläder mig. Jag cyklar flitigt fram och tillbaka för att få pyssla lite med fina Lekaco. Det är så praktiskt att han går så få lektioner, han har alltid stått i spiltan orörd, när jag kommit dit. Då får jag en massa tid att borsta på honom, utan att stressa. 

Igår hoppade vi på lektionen. Manfred var med (tusen tack, mitt hjärta!) för att dels träffa Lekaco men också för att se mig in action, så att säga. När jag kom dit var jag uppskriven på Sture (FYI: han är en tinkerhäst, med favoritgångarten skritt) och då rann glädjen ur mig lite. Men efter många om och men (och en massa pepp från Manfred) frågade jag jätteförsynt, min ridlärare om jag kunde få en annan häst. "Absolut, du kan ju t.ex. ta din vän Lekaco" svarade hon då. Lektionen räddad! Dessutom gick lektionen väldigt bra.

Annars händer det inte så mycket annat i mitt liv. I helgen var jag i Rimforsa på Manfreds skola, för att Vacant skulle spela in några låtar. Kaffet, godiset och sällskapet var lite overkill för min del, men lyckligtvis är det inte lång tid kvar tills det är helg igen. Jag har temadag imorgon, studiedag på torsdag och endast 3 lektioner på fredag. Fejnt.

För övrigt är min studentmössa beställd, och det känns lite hoppfullt men läskigt. Det börjar närma sig nu, utan tvekan! Dessutom så signade jag upp mig som klassrepresentant för årsboken, dvs. jag bestämmer vad som ska finnas med på våra sidor. Det ska bli riktigt kul faktiskt.

Jag har så mycket att berätta, men lite ont om tid. Nu ska jag sortera lite bilder, svara på ett mejl och prata med Manfred en sväng innan jag går och lägger mig. Jag gick upp halv sex imorse, efter ungefär 6 timmars sömn. Jag har varit så sjukt trött hela dagen, så sängen riktigt skriker efter mig (eller jag skriker efter den, inombords).

Imorgon efter DDD-dagen ska jag plugga en massa, sedan på skötarmöte på ridskolan för att bli skötare på Lekaco. Jag funderar på att ta med mig kameran. Vi får se.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» emelie säger:

jättefint halsband!

2010-10-06 @ 20:18:25
URL: http://rockcandy.blogg.se/
» Cess säger:

Ja, skitsnyggt halsband! letar efter en sådan ring + armband :)

2010-10-07 @ 17:45:04
Trackback