Nightwishnostalgi



Jag har köpt en ny telefon. Den kostade 199 kronor och är köpt på Lagerhaus. Den är helt awesome.

Idag börjar mitt nya liv! Från och med idag ska jag börja göra mina läxor samma dag som de ges (vem försöker jag lura?). Jag har fått en IG-varning i svenska B, för att jag inte lämnat in mitt referat än. Och inte mina romantiska dikter. Varför är det så jäkla svårt? Är det inte bara att sätta sig ner och göra skiten? Inte idag i alla fall. Och inte imorgon. Och inte på lördag. Men på söndag. Kanske.

När jag satt i bussen på väg hem idag, fick jag syn på en häst som gick utanför sin hage, och betade i en trädgård. Förfärad som jag blev kastade jag mig på mopeden och brummade bort. När jag kom dit gick hästen fortfarande i trädgården. När jag stannat kom en man fram till mig och verkade fruktansvärt misstänksam. "Hej, jag åkte förbi förut, och såg att en häst gick i trädgården. Jag tänkte i fall den rymt eller så" sa jag artigt. "Jaså, nej den brukar gå där. Men tack." sa han och gick. Lol? Typiskt svenskar, bara för att man är en främling så går det inte att vara tacksam. Men det gör inget, jag kände i alla fall att jag gjorde en god gärning.

Nu sitter jag här i mina mysigaste slappkläder, i ett rum varmt som en bastu (och det gillar jag, det är så förbannat kallt överallt annars) dricker iste och lyssnar på Nightwish. Jag tänker tillbaka på 2007, och blir jättenostalgisk. Fejnt.

Nä, nu är det dags att ta tag i läxorna. Jag hade kemilabb idag, och efter skolan satt jag kvar och skrev labbrapporten. Det är väl ändå en rätt bra start på mitt nya liv?

Jag måste få lite struktur på mitt liv, främst skolan.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback