Stress



På bild ses mina nya vinterskor. Jag är kär i dem!

Idag hade jag sovmorgon till 09.40. Jag gick och la mig runt elva igår, så jag vaknade av mig själv runt 7 i morse. Låg och halvsov till klockan 8, vaknade av att Sofie knackade på och sa att hon skulle köra mig hela vägen in till skolan, fast att vi då skulle åka tjugo över nio istället för halv nio. Solen sken rakt in i rummet och fåglarna kvittrade, jag åt frukost (stoppa pressarna!), fick städat rummet och lyssnade på pianocovers av FFIX-låtar. Fin morgon!

Skolan var helt okej. Fast jag är smått stressad, jag har en hel del att göra den här veckan. Efter skolan åkte jag för en gångs skull inte till stallet, för att jag helt enkelt inte hade lust. Eller jo, lust hade jag, men jag kände att det kunde vara bra att vara hemma en kväll i alla fall. Jag menar, jag var där igår, ska dit imorgon, på torsdag ska jag ev. på teater på kvällen och på fredag ska jag dit. Ridlektionen igår var förresten spännande. Jag fick Lekaco igen (lycka!) och vi övade framdelsvändningar. Det tyckte han inte om, så han ställde sig på bakbenen istället. Ja, den pojken ger mig sannerligen spänning i livet.

Jag tänkte gå en liten fotopromenad förut (jag behöver bland annat nya bilder till headern). Jag blev jättearg på mig själv när jag insåg att jag missat solnedgången, men gick ut en stund ändå. Trofasen att batteriet tog slut. Så jag har lovat mig själv att gå en sväng imorgon, innan jag beger mig till stallet. Fejnt!

Snart stundar middag. Pizza ska det bli, har jag hört. På en onsdag? Det stundar tydligen fotboll, och då går det inte an att laga mat helt enkelt. Men vad gör man?

Nu ska jag plugga kemi. Och en massa annat.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Mia Elisa säger:

Snygga skor du har köpt! Visst är de sköna? :)

2010-10-12 @ 20:03:33
URL: http://miaelisa.blogspot.com
» starsinmyminds - miranda ^^ säger:

Hej fin blogg! ^^ vad gör du idag?

2010-10-13 @ 15:42:36
URL: http://starsinmyminds.blogg.se/
» zandra o Nelly säger:

kika ju då in här å måste säga , Jäääklarns va snygga, dom ser inte ut som alla andra skor här i världen , detta gillas!!!



2010-10-17 @ 21:49:59
Trackback