What about me?



Helt okej dag. Jag fick VG+ på samhällskunskapsförhöret. Det var det bästa betyget man kunde få och jag var en av få som nått upp. Det gillar jag. Fick alla rätt på läxförhöret i kemi. Fick klart projektplanen, trodde aldrig det skulle gå. Men det blev bra. Tänk om jag inte hade varit så förbannat lat, då kanske det hade blivit något vettigt av mig i slutändan.

När jag kom hem åt jag lite fil-allbran-äppelmos och pluggade kemi. Städade rummet och tog moppen till stallet. Lekaco var på bra humör idag. Han fick fyra äpplen av mig, för att jag tycker om honom så mycket, för att jag tänker på honom hela tiden och för att han helt enkelt är så himla bra. Borstade, gosade och gjorde rätt för mig i största allmänhet. Var tvungen att lämna honom efter bara en timme. När jag kom hem var jag stelfrusen, och till middag var det potatis- och purjolöksoppa. Hur awesome kombination?

Tog en lång dusch. Borde ha pluggat hela kvällen, men jag orkade inte. Nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite ur Liftarens Guide till Galaxen och hoppas att den här konstanta tröttheten försvinner snart. Jag har sovit jätteordentligt de senaste dagarna, ändå är jag tröttare än någonsin. Inte konstigt, jag börjar bli förkyld. Jag känner det i hals, huvud och övriga lemmar.

Imorgon stundar planering inför Öppet Hus på lördag. Efter skolan ska jag åka till Linköping, då jag och Manfred förhoppningsvis ska gå på teater (Tisdagarna med Morrie). Manfred hade tydligen pratat med någon högt uppsatt person som kunde ge oss fribiljetter i utbyte mot att någon av oss hjälpte till med diverse scenarbete? Fett värt egentligen, men jag har inte tid. Imorgon måste jag verkligen plugga. MÅSTE.

Jag vill även passa på att ägna både Cessan och Lotta en tanke. Hoppas ni båda har förmågan att finna ett ljus i höstmörkret.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» L I L I J A säger:

Hej! Du är en av finalisterna i Veckans Blogg hos mig :D Lycka till!

2010-10-15 @ 22:43:41
URL: http://lilija.com
Trackback