Lekaco!


Jisses, vad jag är trött! Kollade på valvakan till tolv igår, och kunde dessutom inte somna. Det ska för övrigt bli jäklars spännande att se hur det går, jag håller tummarna för att alliansen ska få sin majoritet. I vilket fall, så gick jag upp halv sju imorse. När man sover i cirka 6 timmar eller mindre så är man oftast inte särskilt trött när man vaknar, men på kvällen, då alltså..

När jag kom hem ifrån skolan idag förde jag mest diverse politiska diskussioner över Facebook. Haha, säger jag bara. Det är helt otroligt så upprörda folk kan bli! Jag gick med i ett evenemang som hette "Om Mona Sahlin blir statsminister går inte jag till skolan på måndag". Jag gjorde ett litet inlägg - på skoj - där jag skrev "Om Mona hade blivit statsminister så hade vi inte behövt gå till skolan. Vi kan hoppa av, hitta en liten skada och sedan leva på bidrag för resten av våra liv. =)". Vissa personer uppskattade det och tyckte det var kul, medan andra skrev att jag var pinsam, okunnig och obildad. När jag då svarar "Jag säger bara ett ord; satir" så får man ändå dryga svar tillbaka om att jag minsann skulle visa mina skrivkunskaper - lycka till att skaffa jobb, jag som är så allmänbildad. Kom igen, lätta lite på stämningen för fasen!

Jag hann i alla fall inte göra så mycket mer innan jag skulle åka till stallet. Idag hade jag blivit lovad en pigg häst, som kompensation för alla trötta kusar jag haft. Jag blev tilldelad en häst vid namn Lekaco - och jag älskar honom! Det var så längesedan jag red en häst som bjöd på lite överraskningar och fart och fläkt - jisses vilken häst alltså. Underbart. Efter lektionen pratade jag med min ridlärare om att skaffa sköthäst. Då föreslog hon att jag skulle försöka bli stallvärd (dvs. att man är i stallet en kväll i veckan och hjälper andra och gör lite småjobb, som tack får man rida på fredagarna) också. Jag blev så exalterad efter hon sagt det, galet. Så imorgon ska jag ringa hon som har hand om det, och hoppas på det bästa.

Jag har sovmorgon imorgon och tänkte därför ta vara på kvällen med kakor, iste och Assassin's Creed. Problemet är att jag är så himla trött, så nu orkar jag faktiskt inte vara uppe längre. Det ska bli så himla skönt att få sova.

Jag ska drömma om Lekaco.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Hanna säger:

Det är alltid lika kul när folk är så dödsseriösa i sina politiska åsikter ;) jag fattar inte vad som är en sån big deal, SJÄLVKLART är politiken viktig, men helt ärligt, en del skulle behöva lossa på't asso! xD

2010-09-21 @ 00:10:10
URL: http://hannnnnnnnna.blogg.se/
Trackback