Loving you lots and lots


Det har varit.. låt oss säga, en helt okej dag. Livet har automatiskt blivit lite tyngre nu när Rebecka åkt till Frankrike och Manfred börjat på sin nya skola. Det tar ett tag att anpassa sig, man blev helt plötsligt lite ensam.

Idag hade jag en tre och en halv timme lång håltimme i skolan. Det kommer bli påfrestande i framtiden, men jag får hitta ett sätt att utnyttja tiden på helt enkelt. I vilket fall så har jag fått alla klartecken att sätta igång med mitt projektarbete (det ska bli sjukt kul), och Doris gav mig även det glädjande beskedet att det blev fel när hon satte betyg på mig i en av biologikurserna. Hon sa att jag egentligen skulle fått ett MVG, och att jag gjort mig väl förtjänt av det. Det gjorde mig smått lycklig, no doubt about it.

När jag kom hem hade jag fått en faktura från Mjölby Hästcenter. Det slog mig hur mycket pengar det kommer kosta att fortsätta ta lektioner, vilket helt enkelt drog ner mig då jag inte riktigt har koll på hur jag ska finansiera det så att säga. Det vore väldigt trist att sluta, för på måndagar klockan 20.10 är de enda gångerna i veckan då jag känner att jag faktiskt har ett liv. Då jag gör något jag är bra på, något jag tycker är roligt och jag träffar nya människor. Vilket påminner mig om att jag ska söka jobb, två stycken. Jag berättar ingenting om det ännu, för jag tror ändå inte att det blir något av det.

Nu blev det lite matigt, detta. Jag har en massa saker att ta itu med, och jag kände att det var längesedan jag skrev. Nu ska jag i alla fall läsa lite uppdaterat på Bloglovin, bädda sängen, damma, ut och springa och sedan räkna matte. Jag har inga läxor, därför tar jag tag i matten. Jag har verkligen glömt bort allt över lovet, så jag har gett mig fan på att resten av den här veckan ska mest ägnas åt att repetera. För jag ska helt enkelt klara skolan bättre det här året, och visa världen hur fucking jävla amazing jag är. Ka-chow!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback