Marshmallowpartiet

I could search around the world only to find
The only thing I need is you right by my side

Alldeles strax ska jag städa (sängen står obäddad och persiennerna är fortfarande neddragna, galet) och sedan stundar läxor samt Idol. Men innan detta måste jag få skriva en skvätt.

Vilken dag det har varit. Jag har haft två lektioner, en massa håltimmar (och därmed gjort en massa läxor), fått veta att jag har sovmorgon till 12.45 imorgon och främst varit på valdebatt i aulan. Valdebatten var riktigt intressant, även om jag inte mådde riktigt bra (det är något knäppt med min mage; äter jag gör den ont, dricker jag gör den ont, om jag inte äter eller dricker gör den ont, hur vill den ha det?). Riktigt synd att PP inte dök upp till debatten, det hade varit kul att se vad de skulle vilja göra åt ungdomsarbetslösheten.

Själv tänkte jag starta ett helt eget parti. Marshmallowpartiet! Vår ideologi är ungefär en blandning av centerpartiet/socialdemokraterna. Våra största prioriteringar är att avskaffa ALLA lärare på alla gymnasieskolor och lära ungdomarna lite självdisciplin. Det innebär att de undervisar och betygsätter sig själva, vilket kommer resultera i att ALLA kommer gå ut med 22,5 efter gymnasiet! Sedan ska vi slösa ALLA skattepengar på att göra om alla Sveriges gator till ett marshmallow/sockervaddsland med godis överallt.

Who's with me?
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback