My Sun



Ännu en helg har passerat nästintill obemärkt förbi. Jag har spenderat två fina dagar tillsammans med min fina pojkvän, och läxhögen har legat fullständigt oberörd. Vilket är ganska skönt, för jag har jobbat stenhårt denna vecka.

Här i vårt rum ser det ut som en jordbävning har drabbat oss. Galet. Jag ska alldeles strax ta tag i det, men jag överväger starkt att inte bädda sängen. Jag känner mig lite yr och illamående, så jag tänkte äta en skål med fil och flingor och eventuellt gå en liten promenad. Har det inte blivit bättre efter det blir det en tidig kväll för mig (med film, om jag orkar) så jag orkar med både den vanliga skolan och ridskolan imorgon.

Förresten så spelade jag (för första gången på säkert ett halvår) elgitarr i fredags. Det var så konstigt, för jag har nog aldrig spelat så bra i hela mitt liv. Eftersom Manfred tog med sig sin gitarr till sin skola, så stämde han min så jag kan använda den istället. Jag vet vad ni tänker, JO, jag kan stämma en gitarr själv, men den här gitarren har svajarm vilket gör att man måste skruva upp några skruvar med sexkantsnycklar, och det tar en sådan tid (och det har inte jag haft tålamodet till). Men nu är det gjort, tack Manfred!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback