You make my dreams come true



Jag hade en väldigt fin gårdag. Jag har varit ledig i några dagar och det har varit obeskrivligt skönt. Igår var jag hemma hos min chef på Cherry på middag tillsammans med henne (naturligtvis) och Felicia. Det var så himla mysigt och välbehövligt. Efter det åkte jag hem till en annan fin person för att bara hänga en stund, och lite spontant sov jag över där. Vaknade klockan sju och åkte (gled) hem (det är helt sanslöst halt på vår grusväg - det går inte ens att gå där utan att ramla).

Jag insåg att jag inte skulle komma upp för backen så halvvägs hemma parkerade jag bilen och fick promenera i storm, på is. Det var så fruktansvärt kallt, men åh, jag tror inte något kan dra ner mig idag! Kom hem, drack ett glas juice, duschade, kröp ner i sängen med världens mjukaste filt och hade John Mayer spelandes på mycket låg volym. Låg där och njöt av mörkret och mysbelysning och regnet som piskade rutorna.

Nu ska jag åka till Max och jobba. Sedan blir det jobb på Cod till halv fyra inatt.

Se videon ovan och förstå vilken känsla jag har i kroppen nu. Underbart.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» emma säger:

ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR att läsa om när du mår bra. Jisses, det får mig alldeles varm haha! Och videon förmedlar verkligen känslan, så otroligt fint.

"Låg där och njöt av mörkret och mysbelysning och regnet som piskade rutorna." LOVE IT! Love you. Haha.



sv: Åh, tack sötnos, det gjorde vi allt! Men det är fint att vara hemma, också. Kram på dig, min fina vän! <3

2011-12-11 @ 11:17:07
URL: http://toutlemonde.devote.se
Trackback