Dags för förändring


Nu skriver jag ett jättetråkigt och utdraget - men nödvändigt - inlägg.

Jag är en sådan människa som inte kan koncentrera mig på ett projekt om jag har andra projekt igång samtidigt. Bloggen har blivit en sådan sak som varit omständig och krävt mycket energi för att underhålla så som jag vill ha den. Jag tänker jämt på vad jag ska göra; filmer som måste recenseras, bilder som ska visas, saker jag ska berätta och så vidare. Egentligen har jag inte lust att uppdatera så mycket, för med koncentration på kvantiteten förlorar inläggen sin mening, men en liten röst inom mig säger t.ex. att har jag väl börjat visa upp mina julklappar, så måste jag visa upp alla andra också. Det tar naturligtvis mycket tid, och andra intressen blir lidande.

Bloggen har blivit lite av en börda (och ska jag vara ärlig så är det tråkigt att engagera sig så mycket när man får så lite respons) så jag har övervägt att till och med ta bort den. Sedan insåg jag att det inte är riktigt vad jag vill heller, eftersom jag vill ha kvar det jag lagt ner så mycket tid på. En bloggpaus känns inte heller rätt, för det innebär ju att jag inte bloggar alls nu, och tar upp det vanliga tempot igen, sedan.

Från och med nu, så kommer jag bli mindre aktiv. Jag vill fortfarande recensera filmer, men jag kommer i så fall skriva antingen väldigt lite eller ingenting som bedömning. Jag kommer inte skriva några långa inlägg om vad som hänt under dagen. Jag ska försöka att uppdatera när jag köpt något, har en bild som jag vill visa, eller ska recensera en massa filmer.

Allting i hopp om att jag ska få mer tid till annat, och att bloggen ska bli mer intressant och lättsam.

Adieu!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Ben Dover säger:

Förstår hur du menar. Tycker din blogg är riktigt bra! Keep up the good work! Även om det kanske inte blir lika ofta =)

2011-01-12 @ 00:15:17
Trackback