Moget



Jag vet att jag lägger upp alltför många bilder på mig själv när jag gömmer ansiktet bakom ett och annat föremål. Men när det är så mycket att fota så början fantasin att sina (och jag är ganska nöjd med mitt hår också.) Men jag ber om ursäkt ändå.

Jag och farmin var på banken häromdagen. Nu har jag beställt ett VISA-kort samt fått en dosa till e-legitimation (jag fick en nyckelring också, tjoho!) så nu är det så gott som kört. Från och med nu kan jag handla på internet och betala räkningar. HUR LÄSKIGT?

Okej, klockan är över 07:00 nu (jag tror faktiskt att det börjar ljusna). Jag borde verkligen sova. Fast det känns som att det är för sent att gå och lägga sig nu. Dessutom är jag fortfarande inte trött. Jag har en del som kretsar i huvudet just nu. Jag ska inte blotta mina känslor alltför mycket, det blir inte bra, men jag kan väl avslöja tillräckligt genom att säga att jag är smått (okej, jävligt) förvirrad. Ibland blir livet inte som man tänkt sig, om ni förstår.

Jag har i alla fall en massa småprojekt att ta itu med. Jag har suttit och scrapbookat i mååånga timmar det senaste. Jag gör "försättsblad" till varje ämne i mitt 10-ämnesblock. Jag är faktiskt klar med alla, bara det att jag saknar dubbelhäftande tejp samt stämplar att göra bokstäver med, och det måste införskaffas snarast. Tragiskt nog så har Nordby stängt imorgon (varförjustimorgon.nu?) så jag kan inte slutföra det hela förrän på söndag (och jag vill ha en morgonrock). Jag måste kontakta CSN och Försäkringskassan, kolla Italienresa och en massa mer. Jag ska skriva en lista. (Och när jag kommer tillbaka till Mjölby ska jag få fotografera de nya ridskolehästarna, till hemsidan. Jag är jättespänd, vill träffa de nya hästarna med en gång.)

Sist men inte minst vill jag ägna en tanke åt min vackra katt Majsan som varit borta i kylan i flera dagar. Jag hoppas innerligt att hon kommer tillbaka snarast. Annars dör jag nog. På riktigt. Kom hem.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback