Sångfågel


Igår gick jag och la mig i rimlig tid, för första gången på säkerligen flera veckor. I samma veva försover jag mig för första gången på också, flera veckor. Var finns sensmoralen i det?

Dagen artade sig ändå bra (till skillnad från gårdagen). Vi gör inte så mycket i skolan känns det som. Det kanske är sant, det är ju trots allt sista veckan på höstterminen. Kurser ska avslutas och sådana formaliteter.

Jag har från och med idag börjat gå till en sångpedagog. Min musiklärare praktiskt taget tvingade mig att gå dit, och tro mig när jag säger att jag var nervös som ett rådjur när jag gick in. Det är klart att man känner sig dum när man håller på att värma upp och dylikt, men man får trösta sig med att ingen annan ser ut att vara eller låter särskilt mycket smartare när de är i samma sits. Sångpedagogen var i alla fall väldigt pedagogisk och tålmodig. Jag gillade henne. Så skepsisen försvann ganska så snart vi satt igång (även om det faktiskt är skitjobbigt att stå där och sjunga och bli kritiserad). Men det försvinner nog.

Nu stundar lite plugg och städning av mitt rum.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback