Time



Häjhåpp ute i cyberrymden. Här är jag. Long time gone, but back on track.

Jag har haft en massa kul för mig de senaste dagarna. Bland annat så har jag tillsammans med Manfreds familj varit på ett svensk-amerikanskt bröllop i Huskvarna, definitivt något utöver det vanliga! Vi sov på hotell (jag sov i en säng som antagligen kommit direkt från himlen, gudars skymning så skön den var) och dagen efter åkte jag hem för att förbereda inför att nämnda familj skulle komma hit till oss på västkusten. De kom hit i måndags och åkte idag. Vi gjorde mycket skoj (fast Sofie hade oturen att insjukna vilket var tråkigt!) däribland fiskade krabbor, kollade på Sherlock Holmes (BRA FILM!) på Blu-Ray och utforskade Dårskilds högar.

Idag har jag grejat lite i mitt hus, suttit ute och solat, fastnat framför TV:n, lyssnat på Den Förlorade Symbolen och fotat lite. Nu stundar film med familjen (vi fick två Blu-Rays av Manfreds familj) och efter det tänkte jag söka lite jobb som dykt upp på platsbanken.

På bild syns en väckarklocka (stor som en golfboll, typ) som jag fick av Angelika idag. Perfekt på alla tänkbara vis. Guldkant på vardagen alltså!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback