Freya & Garnet


Freya


Garnet

Vi åkte till Uddevalla för att köpa en rumskamrat till Ben. I butiken hade de två hanar, och jag köpte en av dem. På väg från butiken började jag gråta i rent samvetskval. Det sägs att man aldrig ska skilja gerbiler åt, för det är så svårt att få två för varandra okända gerbiler att leva tillsammans. Eftersom det var en ung gerbil jag köpt så tänkte jag att risken var överhängande stor att denne och Ben skulle börja slåss, och då skulle båda bli ensamma. Så jag gick tillbaka och köpte den andra hanen också.

När jag kom hem och släppte ihop de tre gerbilerna upptäckte jag att de två bröderna jag köpt var honor. Jag vill inte lämna tillbaka dem till butiken, för jag vill ha någon slags garanti på att de får bo ihop i fortsättningen. Jag vet inte heller om jag ska sälja dem eller behålla dem, men det får tiden utvisa.

Båda är svarta och jag skiljer dem åt genom att titta på deras vänster framtass. Båda är smått vita ovanför tårna, men Freyas vita rand är lite tydligare än Garnets. Namnen kommer från Final Fantasy IX.

Så småningom ska nog Ben få sig en rumskamrat, också.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback