Let me introduce to you..



.. min nya kompis och inneboende: gerbilen Ben!

Igår bilade familjen till Munkedal (jag körde!) för att Angelika och Simon skulle köpa två marsvin. Vi tog även en tur till Torp i Uddevalla för att köpa lite tillbehör. Jag har länge velat skaffa möss igen, och tänkte att nu är ändå en period i livet då det passar, då jag inte bara bor hemma utan även är hemma längre perioder. Jag tittade på mössen, men de hade bara en hona och en hane. De skulle få in fler, men bara vita. Det kändes lite trist, eftersom jag då inte kommer kunna se skillnad på dem. När jag där och då återigen gav upp mina gnagardrömmar och tänkte gå därifrån, såg jag i ögonvrån en liten livlig krabat som grävde för glatta livet i hopp om att komma ut ur sin bur. Det var en liten ensam gerbilhane. Jag blev lite kär. Och istället för en mus, blev det en gerbil.

Egentligen ska inte gerbiler bo ensamma, men han var trots allt ensam i butiken så jag tänkte att det är ändå bättre för honom att bo ensam hemma hos mig, där jag pysslar med honom. På onsdag kväll får de in nya djur, och då ska vi åka ner en gång till och köpa en vän till honom, som jag kommer att döpa till Jerry. (Ben & Jerry, jättefiffigt!)

Idag var jag på körskolan och fick till min stora glädje höra att jag ligger mycket bra i fas med utbildningen och faktiskt är praktiskt taget redo inför min uppkörning. Det känns bra att höra, när det ändå är 2 och en halv vecka kvar. Då är det teorin som ska nötas och körandet som ska hållas igång, sedan återstår det att se hur det går.

Som fortsättning på denna fantastiska måndag ska jag nu se på Dr Phil. Och äta pannkakor till middag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Nej vad sööööt! Honom måste jag få träffa! (Skrattar fortfarande åt namnen, klockrent.) Köpte våra marsvin där vi med, munkeland vet du, det är inte att leka med.

Kul att höra att det går bra med körkortet också, vem har du som lärare?

2011-09-06 @ 23:44:42
URL: http://emelieroos.devote.se
Trackback