Inmate 273A

image description

Min torsdagkväll blev inte som jag tänkt mig. Jag började kolla på Dexter men somnade efter en halvtimme. Sov istället för att springa spåret och åkte till Emma en sväng innan bandyn. Väl där gjorde jag nästan ingenting. Jag var så sömndrucken att jag kände mig febrig. Efteråt hängde jag med Felicia och klockan halv åtta morgonen efter körde vi ett indoor walking-pass på Westcoast. Jag var så glad över att det var fredag, och dessutom min första lediga fredagkväll/natt på en månad. När jag avslutat dagens pass på Max var jag så full av ogrundade, negativa känslor att det eskalerade. Jag mådde jättedåligt. Istället för att åka hem åkte jag till var som helst och lyssnade på Ben Howard. Snart hade jag sansat mig och var beredd att konfrontera ensamheten hemma. Jag drog på mig min onepiece och åt pizza framför Dexter, och det var verkligen inte vad jag hade planerat inför min efterlängtade fredagkväll men det kändes ändå helt okej. Mot midnatt fick jag ändå i kontrast mot resten av kvällen fint sällskap. Någon att prata, skratta och sova med. Då kändes fredagkvällen fulländad, ändå.

Morgondagen började alltför tidigt men det var en väldigt bra arbetsdag. Jag fick sluta på Max en timme tidigare så jag tog tillfället i akt att införskaffa mig ett Playstation 3. Äntligen. Jag hängde på GameStop lite väl länge för mitt eget bästa. Jag fick köpt själva konsolen plus en massa spel (F.E.A.R, Reckoning, Assassins Creed, Devil May Cry 1-3, Oblivion, Fallout 3 och senare Portal 2 och The Orange Box: Team Fortress, Portal, Half Life 2 samt Half Life 2: Episode 1 & 2]). Försäljaren, som - bevisligen - var en av de bättre jag mött, berättade att han var två förhandsbokningar ifrån att slå sin chef den här veckan så jag tänkte att vafasen. Så jag förhandsbokade Devil May Cry 5 och Half Life 2: Episode 3. Dessutom så skaffade jag ett medlemskort och fick på köpet bland annat ett Assassins Creed steel case och en Silent Hill-tröja. Jag var lyckligast i världen.

Efter att ha handlat upp halva affären åkte jag hem en snabbis innan jag åkte in till Laholmen för att jobba natt. Efter jobbet mötte jag en berusad men ack så söt Kajsa och Felicia och jag gav dem skjuts hem innan jag åkte till Westcoast för att springa 5000 meter på bandet. Helt otippat så gick Dexter på TV:n på gymmet och därför gick tiden ganska fort. Klockan fem på morgonen var jag färdig och kände inte för att gå och lägga mig, för jag kände att risken vore överhängande stor att jag bara skulle försova mig. Så när jag kom hem var det ljust ute och jag drog för gardinerna och plockade upp mitt PS3. Satt och spelade i några timmar innan det blev dags att åka till jobbet. Behöver jag nämna att jag kände mig helt död? Vem fasen jobbar tre pass utan att sova emellan? Helt fel tillfälle att dygna, egentligen. Men jag överlevde dagen (jag satte på Baby Got Back [ni vet den där "I like big butts and I can not lie.."-låten] och merparten av mina arbetskamrater började direkt gunga i takt, det var ett av det roligaste jag sett) och efteråt handlade jag mat att ha i mitt egna lilla hus. Jag kom hem och åt middag och spelade en stund innan jag runt halv elva stängde av mobilen och kraschade i min säng. Sov i nästan tolv timmar innan jag vaknade piggare och mer utvilad än någonsin. Ellen ringde för att prata en stund och nu sitter jag här och tar itu med planeringar av mitt liv. Bokar in pass på Westcoast, skriver in tider i kalendern och betalar räkningar. Strax ska jag åka in till stan för att hämta Felicia. Vi ska åka till Nordby för att hänga lite på Max (aka. spana in den nya killen som tydligen började idag) samt så ska jag köpa en brödrost. Ikväll ska vi på först bodypump och sedan indoor walking på Westcoast. Jag kommer vara helt död efteråt. Men då kan jag med gott samvete spela resten av kvällen. (Det är så jävla skönt att vara ledig.)

Nu ska jag städa. Över och ut!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Haha, köpa en brödrost? xD Låter som ytterligare en skön bortförklaring till att slippa gå någonstans.

2012-04-16 @ 13:35:50
Trackback