Show me flesh and bone

image description

Bambi och hans päron chillade i vår trädgård imorse. Mysigt!

Äntligen har även jag fått helg. I måndags frågade jag passchefen om jag skulle kunna få sluta en timme tidigare eftersom Martin frågat om jag ville med på bodycombat. Ironiskt nog åkte jag hem en timme senare istället. Handlade lite innan jag åkte hem för att lira Reckoning resten av kvällen. Bland annat så köpte jag en Frödinge kladdkaka. Efter all hård träning och allt jobb så kände jag mig värd att få kalasa lite. När jag kom hem var min familj (till min stora glädje) vakna allihopa så de fick vara med och äta av kladdkakan. Satte mig som planerat med mitt PS3 resten av kvällen innan jag somnade vid midnatt (äntligen har jag börjat bli trött vid den tiden). Dagen efter vaknade jag vid nio. Spelade TV-spel i några timmar innan jag somnade om. Sov i någon timme innan jag vaknade och fortsatte spela. Somnade någon timme senare och sov i typ två timmar till. Man måste få ha sådana dagar. När jag väl lämnade sängen för första gången den dagen (för att äta middag, ehöm) var jag så sömndrucken att jag mådde skitdåligt. Men jag bestämde mig ändå för att åka till gymmet för att piggna till och sedan känna att jag gjort något vettigt. En och en halv timme senare var jag färdig, nöjd och glad och som ett bra avslut på en innehållslös men ändå otroligt välbehövlig dag, fick jag sällskap av Robin. En fantastisk dag!

Så igår när jag skjutsade vederbörande till Nordby passade jag på att hänga lite i personalrummet. Tog hand om tvätten så våra klädskåp var oklanderligt välsorterade (och jag ska göra kaos med den som stökar till, jag svär). Chillade med arbetskamrater i några timmar. Jag kan inte fatta att jag uppskattar det så mycket, det tar alltid emot att behöva gå därifrån. I vilket fall lyckades jag slita mig, mödan värd, för att träffa finaste Emma. Vi måste verkligen börja träffas oftare. Jag får sådan abstinens. Hon var moraliskt stöd för mig när vi gick in i preparatdjungeln inne på Bodypower. Jag har de senaste två veckorna haft det problemet att jag är konstant hungrig. Jag kan äta som en häst och ändå vara vrålhungrig igen 10 minuter senare. En av Emmas arbetskamrater hade föreslagt proteinshake, så jag tänkte ge det ett chans (det är inte alls min grej egentligen, men kan det funka så är det ju bra).

Åkte hem från Nordby för att byta om och åkte sedan in till gymmet. Efteråt var jag helt slutkörd. For real. Satt kvar i bilen i en halvtimme och bara grejade med mobilen. Orkade verkligen inte gå ut. Resten av kvällen spelade jag Reckoning och skypade med Ellen.

Det här är min sista lediga dag på 12 dagar. Sedan är jag ledig en dag och sedan jobbar jag 4 dagar till. Dagen till ära hade jag tänkt att bara fortsätta lata mig, men sedan hörde jag en låt som brukar spelas på bodypumpen och blev galet taggad (får lust att skrika och slå jävligt hårt på något, har tusentals känslor att göra utlopp för). Så nu ska jag först städa och sedan ta det lugnt några timmar, sedan är det dags för bodypump, följt av några timmars chill innan jag åker in till stan för att springa 5000 meter på bandet och tillsist spela innebandy med arbetskamraterna. Wish me luck!


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback