been to hell



Söndagen var en väldigt bra dag. Jag var väldigt peppad på jobbet, hade ju ett merförsäljningsrekord att slå. Och gudarna ska veta att jag lyckades, målet var att hamna över 158%, och jag lyckades få ihop 170%. Tror det är mitt bästa, någonsin. Det blir så mycket roligare att stå i kassa när man gör det till en utmaning. Adis är bra på det där med att motivera mig, han brukar sätta upp en lapp med dagens merförsäljning och en kommentar. Det är najz.


Efter jobbet var jag glad och lycklig och stolt över dagens prestationer och åkte hem för att städa och lite sånt. Tog en dusch, tände en massa stearinljus och lyssnade på min spellista Müs samtidigt som jag lagade mat. Vid halv tio kom Martin hit och vi åt (första gången någonsin jag lagar mat åt nån annan, sorgligt) för att sedan kolla på Dexter. Det var så himla mysigt verkligen, jag mådde så himla bra. Efter några timmar åkte han hem och jag kraschade direkt. Hade ett öppningspass dagen efter.

About that. Jag ville som sagt verkligen inte ha det passet, av flera anledningar. Mina värsta farhågor besannades när det mot dagens slut visade sig varit den värsta arbetsdagen jag någonsin haft. Jag gick runt och var mer eller mindre arg, hela dagen. Den sista timmen eskalerade det av olika anledningar och jag var halvt förtvivlad. Så fort jag fick gå och räkna kassan rusade jag in på kontoret och började gråta. Inte för att det kändes så hemskt, jag var snarare skitglad över att äntligen få sluta (och äta mat) men det var så skönt att bara få släppa ut allt, rensa systemet liksom. Jag hade varit så full av intensiva känslor hela dagen men inte tillåtit mig själv att ens visa det, eftersom jag hade ett jobb att sköta. (Har ingen aning om var den styrkan kom ifrån, ärligt talat.) Så det var skönt att bara.. gråta. Släppa spänningarna.

För första gången på evigheter slutade jag relativt tidigt. Åt en lowcarbburgare (smaka den, den är fruktansvärt god) och efter åkte jag hem en snabbis för att hämta träningskläder. Åkte in till Westcoast för att kötta. Verkligen, kötta. Var först med på en timmes indoor walking, sedan en timmes bodypump och efter det cyklade jag i nästan två och en halv timme. Förbrände 900 kalorier på bara sistnämnda. Martin, och även Adis kom dit och efter att ha varit på gymmet i fem timmar åkte jag. Vilken jäkla idiotträning. Måste ha förbränt över 2000 kalorier den kvällen. Skapligt hungrig. Jag och Martin tog en omväg till Statoil i Skee och köpte Ben & Jerry's (vi har samma favoritsort, heaven) och en påse ungsbakade chips. Sov fruktansvärt gott den kvällen.

Gick upp tidigt imorse och åkte in till stan för att hämta Ellen. Vi åt frukost tillsammans och pratade en massa. Sedan dess har jag verkligen inte gjort någonting. Sovit en stund. Ska äta middag nu. (Det är något magiskt med mina lediga stunder, jag får ALDRIG något vettigt gjort innan det är dags att åka hemifrån.)

Överväger ett bodypumppass ikväll. Och sedan kommer Martin hit, för han har lovat att vi ska spela Silent Hill. Hoppas jag får städat lite innan dess. Och så där.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback