downpour



Inte helt olikt mina andra lediga dagar fick jag inget vettigt gjort. Jag var trött och la mig för att ta en powernap, och när alarmet ringde tjugo minuter senare hade jag en sådan fruktansvärd huvudvärk att det kändes lika bra att sova en stund till. Tre timmar, ungefär. Gick upp för att äta middag, prata lite med familjen och sedan åka in till gymmet. Kom hem vid tio, svettig och glad. Martin kom hit och ääääääntligen fick vi spelat lite av det nya Silent Hill. Det var awesome!

Hade en halvtaskig natt där jag drömde mardrömmar. Ni vet sådana drömmar som är så verkliga att man vaknar av att man gråter? I min dröm hade jag åkt på någon slags drogutlöst psykos och var paranoid som fasen, låg och hyperventilerade, svettades, skrek, grät, skakade. Vaknade till av att jag hyperventilerade på riktigt. Insåg att det bara var en dröm, kröp upp intill Martin och somnade. Tryggt vaggad av verkligheten.

Dagen efter vaknade jag innan han och satte mig vid datorn för att i vanlig ordning läsa igenom lite bloggar. Läser bland annat DenSvartaDahlian, en jättebra blogg med lite mer morbida teman, det skrivs om mördare och det övernaturliga, gamla tortyrmetoder och dylikt. Väldigt intressant faktiskt, you should totally check it out. Anyway, ett inlägg handlade om ett väsen som kallas Slender Man. Är det något jag är sjukt fascinerad av så är det just olika väsen så jag tog mig tid att gräva lite mer i ämnet. Läste bland annat även om något som kallas för The Rake. Fascinerande, mystiskt och spännande i dagsljus men så fort jag blir ensam i mitt mörka hus är det inte lika häftigt längre. Höwwa.

Resten av dagen spenderade jag hemma hos Martin. Jag låg på marken utomhus och njöt av solen. Kände doften av en äpplekaka som Martin höll på med att baka och tyst för mig själv sjöng jag på låtar från Pink Floyds The Wall. Senare åt vi tidigare nämnda äppelkaka framför The Hunger Games. Livet kändes väldigt bra.

Idag hade jag tänkt att ta itu med större delen av min att-göra-lista. Är så trött på att ha den hängandes runt halsen. (Och att se den växa.) Jag fick mitt schema för augusti månad och såg att jag hade 169 timmar. Har nu gjort intresseanmälan på fyra pass till. Mitt mål är att få ihop 200 timmar den här månaden, just because the fun of it. Nej, det hade bara inte gjort ont att få ihop lite pengar. I vilket fall så har jag lite taskig tajming, jag har haft några lediga dagar nu och det innebär att det blir nästan inga lediga dagar resten av månaden istället. Om jag får de passen jag önskat så kommer jag ha inte mer än en ledig dag. Resten av månaden. Jag är nog lite dum i huvudet. En ledig dag på tre veckor. Men vill man så kan man.

Jag har mer eller mindre planerat att jag ska börja lära mig styrketräna självständigt. I'm nervous and excited at the same time, so to speak. Mest nervös tror jag. Men jag vill så gärna kunna, så jag har andra alternativ än cykla/springa när det inte finns gruppträningar tillgängliga. Med start nästa vecka, tror jag.

Ikväll blir det dubbelpass på Westcoast och fram tills dess har jag lite (tusen) saker att göra. Känner mig just nu lite förlorad, mitt upp i allt som jag känner att jag måste få gjort. Önskar att jag hade mer tid över till serier, TV-spel, fotografera och att läsa, sånt som man uppskattar efter en tuff dag liksom. Men det finns inte tid, säger jag. Tid är inget man har, det är något man tar sig.

Kort sagt, ta itu med det som behöver göras (är något jobbigt att göra, så gör det bara) och sedan kan jag ta mig tid åt sånt som är roligt. Svårare än så är det ju inte. Egentligen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback