killing the past



Whale, whale, whale. Where do I begin?

Jag skrev sist att jag hade för avsikt att dygna. Jag höll mig faktiskt vaken, tiden gick väldigt fort. Det var ingen bra idé, whatsoever. I bilen blev jag skittrött och jag kände mig helt superrutten hela dagen. Hade med mig en termosmugg och lyckades sätta i mig inte mindre än åtta kaffe och fyra Red Bull under arbetsdagen. När jag slutade mitt pass satt jag kvar i personalrummet ett tag och försökte äta mat och varva ner lite. Det kändes som att alla mina inre organ vibrerade i beredskap att explodera när som helst. Nja, jag gör nog inte om något snarlikt igen.

Kom hem och gjorde mig beredd inför Dexterpremiären. Efter ungefär en kvar la jag mig ner och somnade direkt, utan någon som helst förvarning. Vaknade till lite klockan fem för att snabbt somna om och sova sex timmar till. Åkte iväg för att träna och tog mig sedan an ett stängningspass med bland annat hjärtat mitt, samt Bahman som gjorde sin näst sista arbetsdag på Max. Vi hade en liten avskedsfika med tårta och grejer. Jag kommer sakna honom!

Dagen efter stundade ytterligare ett arbetspass och resten av kvällen spenderade jag med Martin. Vi tänkte kolla på True Blood men inte förvånansvärt nog så somnade jag efter en kvart ungefär. (Lustigt det där, förr somnade jag ALDRIG framför TV:n och kunde verkligen inte förstå hur andra kunde göra det, nu för tiden kan jag aldrig hålla mig vaken istället.)

Onsdagen innebar första augusti, idiotförsäljningsperioden är över, vi stänger normal tid igen, det var min enda lediga dag den här veckan samt att jag och Martin hade en ledig dag tillsammans för första gången på typ.. två veckor. Med några dagars överdrift, kanske. Det var en väldigt fin dag. Under tiden han uträttade lite grejer i stan tog jag mig an hushållssysslor samt tog tillvara på ensamheten, kollade på Dexter och dammade faktiskt av min gitarr lite. Vi åkte för att handla lite mat och åt sedan grillade smörgåsar med mozzarella, tomat och rostbiff. Det var så. sjukt. gott. Han bjuder på många smaksensationer, den killen (jag är medveten om att det inbjuder till misstolkning, varsågoda).

Senare åkte vi in till stan för att kötta en timmes bodypump. Jisses vad det är roligt! Tuuuungt men utan tvekan skitskoj. Åkte efter det till en arbetskamrat och hans flickvän som precis flyttat till en galet fin lägenhet. Hängde där en stund, och jag var så otroligt trött att jag hade svårt att hålla mig vaken. Det var synd. (Är trött på att vara så orklös, ge mig energi!) Syndade sedan genom att köpa en burk Ben & Jerry's och spenderade resten av kvällen framför Life of Brian innan vi kraschade. Helt utmattad var jag.

Igår jobbade jag och passet passerade obemärkt. Det var en galen dag, med mer gäster än vad beräknat var. Var så glad när den arbetsdagen var över, vill jag lova. Spenderade återigen kvällen med Martin som lärde mig laga tomatsoppa, samt så kollade vi på Underworld innan jag - guess what - somnade. Tänkte gått på indoor walking imorse men vaknade och bara kände EHEHEHEHEHEHEHEHEFUCKNO så det blev inget. Sov ut, mer eller mindre, innan vi åkte upp för att jobba. Efteråt skjutsade jag hem hjärtat och passade på att stanna en stund för sällskap och lite mat (pizza med rostbiff. magiskt).

När jag satte mig i bilen för att åka hem kände jag mig så genuint lycklig. På två veckor har jag varit ledig en enda dag och jag är så trött efter juli månads hysteriska arbetstempo men jag känner mig ändå så glad. Det känns som att bitarna fallit på plats och att mellanrummen börjar smälta ihop, läka liksom. Som att jag tagit mig över tröskeln och nu bara kan luta huvudet tillbaka, fortsätta med det jag gör, och se förändringen. Satte mig i bilen och kände för att lyssna på peppmusik så jag drog igång min spellista som jag brukar lyssna på när jag springer. Blev så galet peppad att jag rent spontant åkte in till Westcoast och sprang en halv mil. Bara så där.

Har kommit hem och städat och duschat (äntligen känner jag mig mänsklig igen). Lyssnar på Enigma (först gjorde det ont i hjärtat för jag tänkte att nej nu kommer jag bli så där melankoliskt nostalgisk men var fast besluten om att det inte skulle bli så, vi styr våra känslor, okej) och är egentligen så otroligt sugen på att kolla lite serier eller spela PS3. Men eftersom det nu är sent så antar jag att jag får spara det till annat tillfälle. Igen. Det blir nog att planera in lite grejer inför nästa vecka, läsa lite och sedan somna.

Imorgon stundar Grenserittet (en stor cykeltävling som går förbi bland annat utanför vårt hus, vi brukar samla ihop grannarna och ha knytkalas och se på, det är faktiskt jättekul) och efter det tänkte jag att jag skulle hinna laga mat samt ta en sväg till gymmet innan det är dags för ett stängningspass på Max. På söndag är det jobb och sedan är jag ledig nästan hela nästa vecka, förutom fredag. Vi får väl se om de ringer och behöver folk.

Jag borde skriva oftare. Och mindre.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Du är så sjukt inspirerande!!!

Svar: Tack så jättemycket Emelie, det värmer.
Ida Hansson

2012-08-08 @ 09:26:21
URL: http://emelielandberg.blogg.se
Trackback