battlecry

Det är lördagsnatt och jag är ledig. Detta tack vare mitt lilla missöde med tomatskäraren! Det är sällan jag är ledig lördagar. Faktiskt.

Den här dagen har varit så lång! På dagens gymagenda stod överkropp och jag blev så himla trött, men jäklar så roligt det var! Dock blev det lite konstigt mellan oss vid ett tillfälle, och så känner man sig begränsad att ställa sig och reda ut saker mitt bland folk liksom. Men vi pratade om det efteråt och det samtalet var över förväntan. Jag blev som.. jag vet inte, nykär på nytt? Ja nåt åt det hållet. Fina killen.

Åkte och handlade mat och sedan till Nordby. Jag hade egentligen tänkt köpa julklappar idag men det blev så tajt med tid så jag får ta det vid annat tillfälle. Fick i alla fall valt ut julklapp till Martin, träffat min familj en snabbis samt köpt sjätte säsongen Weeds och andra säsongen Six Feet Under.

Vi åkte hem och jag satt och kollade lite när han spelade Far Cry 3. Jäklars snyggt spel alltså! Ska jag försöka prova nån gång. Förutom att vi kollade på ett avsnitt American Horror Story så spenderade vi kvällen på varsitt håll; jag satt i sängen och redigerade bilderna från imorse (som jag för övrigt blev grymt nöjd med, det var roligt!) och lyssnade på Paul McCartney samtidigt som han satt vid sin dator och spelade Terraria. Jag älskar sådana stunder! Man är nära fast ändå i sin egna värld. Det är fint. Och bra. Och roligt.

Imorgon jobbar vi samma tid, halv tolv till åtta. Efter det ska vi hem och laga mat och jag ska bannemej försöka få bakat de där pepparkakorna! Mm.

Nu ska jag krascha. Godnatt världen!

(Jag tänkte på en grej förut när jag borstade tänderna. Tänk alla smådetaljer i mitt liv som fått mig att hamna just här, där jag är idag. Jag är så tacksam för dem.)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback