devil's dance



Jag fick post igår! Gick igenom innehållet i Martins brevlåda (eftersom han inte är överdrivet intresserad av att göra det själv) och när jag sorterade allting hittade jag ett kvadratiskt rosa kuvert skickat från Spanien, med mitt namn på. Jag blev som ett litet barn verkligen, haha. Det visade sig vara ett födelsedagskort skickat från hans föräldrar, jag blev så himla glad! Verkligen omtänksamt, att hans mamma ens har koll på att jag fyller. Det förgyllde min dag!

Det var överlag en bra dag igår. Den gick fort, men dagarna har ju en tendens att göra det när man är ledig flera dagar i rad. Tanken var att vi skulle träna innan Martin började jobba, och jag gick upp tidigt för att utföra mina morgonrutiner och när jag var färdig skulle jag väcka honom. Det slutade med att jag kröp ner i sängen och somnade bredvid. Sov i en timme eller två, det var übermysigt. När han åkt plockade jag lite och åkte sedan till Söle. Kelade med mina älskade katter, gick igenom lite oanvända hushållsgrejer jag sparat för framtida bruk (blev lite besviken faktiskt, trodde det skulle vara rena guldgruvan, haha) och drack kaffe slash åt mat med min fantastiska familj. När jag sedan kom hem satte jag mig i soffan med massagedynan i ryggen, läste ur Älska Dig Själv (seriöst, ni anar inte vilken bra bok det är!) och lyssnade på Metallica som till min stora glädje nu finns på Spotify. Senare fick jag en snilleblixt och frågade Manfred om han ville köra lite co-op Portal 2. Så det gjorde vi, och det var sjukt roligt!

Idag har vi varit på gymmet och kört lite rygg och biceps. Det är så häftigt när jag kör dragövningar för ryggen just, efter 8-10 repetitioner får jag väldigt ofta som en liten adrenalinexplosion i hjärtat.. Jag vet inte hur jag ska förklra det på annat sätt. Det bara kickar till, väldigt koncentrerat i bröstkorgen, och sedan bara "rinner" det ut i kroppen och typ.. löses upp. Anyway, träningen gick helt okej, jag var väldigt otaggad fram tills slutet och dessutom sprack såret i fingret lite.

Nu står det på agendan att jag ska storstäda huset. Med bara högerhanden, det ska bli intressant! Drar på lite Machinae Supremacy (ett asbra band Martin nyligen upptäckt) och försöker vara galet effektiv. Tänkte spela lite antingen GW2 eller HL2 innan Martin kommer hem och innan läggdags även försöka skriva lite. Funderar även på om jag skulle försöka få in lite pepparkaksbakning tills dess.. jag får skrapa ihop mina sista besparingar (lön om två dagar, peppa) och köpa pepparkaksdeg och ha några färdiga tills han kommer hem. Vi får se vad jag tar mig tid till!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Josefin -My Happy Days- säger:

Så fint kort! Ha en vacker Luciadag, kram!

2012-12-13 @ 12:51:20
URL: http://landhagen.blogg.se/
Trackback