high hopes



Juldagen var en fin dag. Eftersom vi inte har kanaler här så kollade vi aldrig på Kalle Anka på jul, och det gör mig inte så mycket egentligen. Däremot hade jag sett fram emot att få se Karl-Bertil Jonssons Julafton. Så efter jag bloggat färdigt så kollade jag på den, på YouTube. Jag tycker den är så charmig! Vi åt ägg och bacon till frukost och efter det ville Martin att jag skulle prova Brutal Legend som jag fick av honom i julklapp. Så det gjorde vi, provade även Lollipop Chainsaw.. Sistnämnda alltså. One of a kind. Hahaha! Eftersom jag sovit ganska lite och vaknat relativt tidigt var jag trött. Väldigt trött. Somnade på soffan och vaknade av att Martin kröp ner bredvid mig. Så jag halvsov och myste tills det var dags att åka in till stan för att träffa Emma. Vi bytte lite paket och jag fick en vit, stoooor tofs! En sån som Maria Montazami gillar, ni vet. Så den har jag hängt över sängen, det ser så gulligt ut. Jag fick även ett frukostset i form av en hjärtformad tallrik och en hjärtformad skål! Det kommer användas flitigt (tallriken syns på bild, för övrigt).

Åkte hem för att hämta lite grejer. Pratade i telefon med Manfred, det var roligt. Fick även lite julklappar från Angelikas föräldrar, en gryta (kommer komma mycket väl till pass även om det inte låter så roligt, tro mig!) samt Assassins Creed Brotherhood till PS3. Kom hem och kände mig så fruktansvärt lycklig. Kramade om mannen några extra gånger, lite extra länge. En bra kväll, var det.

Dagen efter gick jag upp klockan nio. Tog hand om en massa grejer och åkte till jobbet. Igår stängde vi klockan sex och tanken var väl att det skulle bli en lugn dag. Men det, mina vänner, blev det inte. Vi var ruskigt underbemannade, kunde väl behövt 4 man till. När jag kom in vid tolv var det KAOS i fetstil, vi blev totalöverkörda av norskarna. Men stämningen var på topp verkligen! I förhållande till omständigheterna i alla fall. Vi kom överens om att inte skicka några raster på hela dagen, att alla skulle jobba oavbrutet till stängning. Med det i vetskap samt ett galet högt tempo och arbete som aldrig verkade ta slut så blev det lååånga och framför allt tunga 6 timmar. Men fan alltså, vi fixade det! Martin blev inringd efter två timmar och utan hans hjälp tror jag inte vi hade överlevt faktiskt. Dagar som de älskar jag mina arbetskamrater lite extra mycket. Jag hade faktiskt ganska roligt. Och efteråt, så fort vi stängt, bjöd chefen alla på varsin pizza! Taskigare jobbförhållanden har jag varit med om alltså. När pizzan var uppäten tog några av oss itu med stängningen och jag var hemma halv tio igen. Tack, världens bästa arbetskamrater!

Kvällen ägnade jag åt att ta hand om tvätten och sedan baka pepparkakor! Det var avkopplande, att stå där i köket, lyssna på den bästa av metal och stansa ut figurer i form av rävar, björnar, sniglar, igelkottar, älgar och ekorrar. Efteråt satte jag mig ner för att lyssna på Pink Floyd och kladda lite på ett papper. Resultatet blev inget slående alls men det var kul att få uttrycka sig genom kritor. Senare under kvällen skulle jag hjälpa Martin att raka huvudet. Han hade rakat huvud när vi började umgås och sedan dess har han inte ansat det alls. Ibland stod det åt alla håll och kanter och då såg han lite ut som en maskros, enligt egen utsago. Haha. Så nu skulle det bort! Jag som är allmänt anti förändringar fick lite separationsångest. Men när jag började insåg jag så fruktansvärt roligt det var att använda en rakapparat att jag glömde bort reflektionerna kring det. Resultatet blev bra! Han ser fruktansvärt annorlunda ut, nästan lite arg och farlig, men det framhäver det där vackra ansiktet desto mer. Jag klappade honom på huvudet resten av kvällen, haha. Vi kollade ett avsnitt Game of Thrones innan jag slutligen kraschade i vad som gång på gång framstår som världens skönaste säng.

Idag ska jag träffa PJ och sedan ska jag med Martin återuppta vår träning, efter en veckas vila. Känner på mig att den här dagen kommer bli Awesome. With a capital A.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback