Centerfest och sånt



(Jag älskar den här bilden av flera anledningar. Haha.)

Åh. Den här helgen har verkligen varit något utöver det vanliga. På lördagen umgicks jag lite halvspontant med Robin och det var verkligen supermysigt. På kvällen drog vi till Kajsa på förfest för att sedan bege oss till den mytomspunna Centerfesten! Det var så grymt kul så jag vet inte var jag ska göra av mig själv riktig, haha. Helt galet bra stämning hela kvällen och jag har sagt det förr men jag säger det igen: jag älskar mina arbetskamrater.

Vaknade upp på Kajsas soffa morgonen efter och fick skjuts av farmin till jobbet. Till min stora lycka mådde jag förhållandevis grymt bra med tanke på det lite för generösa alkoholintaget föregående dag. Jobbade stängning (mitt favoritpass, utan tvekan) och efter det catchade jag up med Robin igen. Det satte guldkant på min söndag. Han är fånigt bra, den killen.

Måndagen och idag gick halvt obemärkt förbi. Jag gillar verkligen inte att vara ledig såhär mycket, särskilt inte med de nyinflyttade katterna i min lägenhet. Hur hemskt det än låter så är de i vägen praktiskt taget hela tiden, så jag har jättesvårt att få något gjort. Tack och lov så ringde chefen ikväll och frågade om jag hade lust att jobba imorgon. Utan att tveka tackade jag ja till ytterligare ett stängningspass. Innan dess ska jag fika med Cherry-tjejerna. Och ge mig fan på att springa en sväng.

Jag fick hem Lars von Triers Melancholia på blu-ray idag. Fantastisk film! Härligt ångestframkallande och visuellt vacker. Jag fick även andra säsongen av Dexter. Tror jag ska se ett avsnitt innan jag kraschar på soffan. Kommer antagligen sova bättre här med kramp i benen än i min säng med två katter som väcker mig varannan timme, på de mest jobbiga sätt. Men jag är glad ändå!

Jag ser mycket fram emot de kommande dagarna, både jobbet och det utanför. Jag är så otroligt tacksam för alla fina människor runtom mig! ♥

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback