all the sanity in me

image description

Bild ifrån förra veckans utgång med brüdarna. Jag gillar den.

Jag jobbade de där tolv timmarna, höll ut. Det var faktiskt inte så farligt. Efteråt åkte jag hem till Martin. Klockan var runt midnatt och det regnade, så det fanns hur mycket grodor och paddor som helst på landsvägen som leder hem till honom. Så istället för att köra i maxhastigheten 80 km/h puttrade jag dit i 30-40 km/h för att kunna väja för så många djur som möjligt. Stannade till och med vid ett flertal tillfällen för att sjasa undan några av dem. Tilläggas bör att det var ingen annan trafik på vägen, så jag var inget irritationsmoment för någon. Haha.

Idag jobbade jag ett tungt pass, det känns som att det aaaaaldrig ska ta slut verkligen, men det var ändå väldigt roligt. Efter jobbet stannade jag kvar en stund dels för att få prata med Emma och sedan med Martin en stund. Det var fint. Välbehövligt. Innan nästa vecka som verkligen inte alls är fullsmockad med jobb någonstans, stundar imorgon detsamma: jobb mellan tio och halv åtta. Kött.

Jag är glad idag (trots att dagen började med att jag såg en ekorre bli halvt överkörd, hade klarat mig utan den synen). Känner för att göra en massa grejer. Vill se en massa olika serier, teckna, lyssna på Pink Floyd och läsa. Antagligen skulle det behövas en storstädning här innan. Men efter det bara dra på sig myskläder och tända många ljus och lägga sig i sängen med en bok. När allt är rent. Kläder, hus, jag. Det ska jag göra imorgon. Jag måste snart sova, hade tänkt rita lite innan jag kraschar. Aaazum.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback