Far Away



Det var längesedan jag nämnde Manfred här i bloggen. Jag kan ta tillfället i akt att säga att vi har relativt god kontakt med varandra. I don't hold any grudges, so to speak. Jag ville dela med mig av hans låt Far Away som han skrev om oss när vårt förhållande rusade mot avgrunden. Den är helt fantastisk! Det är ingen typisk "smörig kille med aukustisk gitarr sjunger att han älskade mig"-låt utan det är ett briljant och storslaget mästerverk. Ta er åtta minuter att lyssna!

Igår jobbade jag stängning. Jag var jättetrött och inte alls peppad, vilket jag brukar vara. Men hela dagen fick jag stå i köket och det var återigen askul! Kött. När vi sedan stängde satt jag på golvet och skrattade tills magmusklerna brände. Så det var en bra arbetsdag ändå, trots min trötthet. Kom hem, la mig på soffan bredvid farmin som satt och kollade på Familjen Macahan och sa "jag är inte trött alls" för att slockna två minuter senare. Sov alltför länge och kollade tre avsnitt Lyxfällan. Jag som hade stora planer för dagen, jag hade tänkt städa bilen och huset och färga håret och tvätta och så där. Istället har jag bara degat i världens äckligaste hus, jag skojar inte.

Nåväl. Efter intensiviteten på den här veckan kan jag behöva en sådan här dag. Min fina vän Robert hörde av sig och vi bestämde att vi skulle ses nästa vecka. Det gjorde mig så glad! Någon dag framöver ska jag försöka få in en heldag med bästaste Felicia, luncha med chefen på Cherry och ikväll ska jag mysa med min finaste!

Är inte livet fantastiskt, så säg.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback