Frånvarande

image description

Relativt nyligen hemkommen från innebandyn. När jag skrivit klart förra inlägget tog jag mitt pick och pack och stack till spåret. Proppade i metal i öronen och tog mig glatt an 4-kilometersrundan. Det var varmt och skönt men så jävla jobbigt. Det enda som rörde sig i mitt huvud var "jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte mer" men någonstans ifrån fick jag världens energi och köttade alla backarna rakt igenom. Min kropp kändes som en maskin, när det var som tuffast sprang jag som snabbast och jag verkligen flög fram, hur ont det än gjorde. Grymt nöjd med den rundan! Ställde mig bredvid ett träd och dog lite innan jag satte mig i bilen och åkte hem till världens finaste. Emma, that is. Tog en snabb dusch och bytte om till andra träningskläder. Vi låg och pratade länge och såg sedan på Stolthet och Fördom. Fin film! Sedan stundade två timmars innebandy.

Jag var glad men någonstans kände jag mig missnöjd. Jag spelade überdåligt, mest för att jag rent mentalt verkligen inte kunde varken fokusera eller anstränga mig. Jag vet verkligen inte var det bristande engagemanget kom ifrån! Efteråt stod jag bara och stirrade och jag vet inte.. jag kanske är trött. I huvudet. Jag skulle behöva beta av min lista på saker att göra och bara andas i 24 timmar. Sova mer. Definitivt.

Jaja. Imorgon blir säkert en fin dag. Den börjar halv sju för att jag och Emma ska på indoor walking på Westcoast halv åtta. Efteråt ska vi träffa världens bästa Ellen (som kommit hem från England en snabbis), och äta frukost. Vad vi gör resten av dagen återstår att se, men jag vågar lova att det blir awesome. På natten ska jag jobba på Laholmen och efter det kommer jag att jobba varje dag fram tills den elfte april. Det kommer bli tufft. Men roligt!

Nu ska jag trycka i mig smörgåsen ovan samt ett äpple och sedan packa min träningsväska så jag är redo att sticka när jag vaknat. Jag är livrädd för att jag kommer försova mig. Usch. (Jag måste verkligen skaffa en ny väckarklocka.) Ta en snabb dusch och somna med näsan nerborrad i kudden och försöka intala mig att livet är väldigt bra ändå, även om det av någon oförklarlig anledning känns svårsmält nu.

(Inatt hade jag behövt få hålla om dig.)

image description

Cool_chey_92 nyss hekommen. Känner mig tuffast i världen med joggingskorna på, har ingen aning om varför. Dessutom sa Adis idag att jag har snygga ben. Jag vet inte om han menade allvar eller inte, men jag tänker ta åt mig ändå!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback