Livspepp

Kom hem ifrån innebandyn för ungefär en och en halv timme sedan. Jag har haft en så bra dag!

Jag åkte som sagt var och mötte upp Robin som hade vägarna förbi och skulle till Strömstad även han. Så slapp jag bila de där fyra timmarna ensam. Guld värt! Det var en rolig liten roadtrip där vi bland annat fick med ett pitstop på Subway i Uddevalla. God mat. Lycka. Vi kom hem ganska sent på kvällen och i väntan på att klockan skulle bli tjugo i tio så låg vi på mitt golv, drack te och pratade. Sedan stundade innebandy!

Det var så sjukt roligt! Det var tredje gången jag var med och nu lyckades jag faktiskt göra mål. I fetstil, ja. Två gånger dessutom, känner mig stoltast i hela världen typ. Alla är dessutom så uppmuntrande, det gör det ännu roligare. Jag vill spela varje daaaaaaaag - så känns det. Jag känner dessutom hur träningsvärken redan smyger sig på och jag funderar på om jag skulle ta och skaffa det där gymkortet redan imorgon. Hm.

Jag vill bara att helgen ska ta sig förbi så jag får tid till annat än att jobba dubbla pass. Det är så synd att jag jobbar när alla andra är lediga.. ah. Jag måste fundera lite på hur jag ska lösa det där. Det ska dock bli jätteroligt att komma tillbaka till Max imorgon, har ju varit borta i flera dagar nu! Funderar på att köpa lite nya träningskläder innan jag börjar, det hade varit skoj. (Jag vet att jag låter så där stereotypiskt pepp som man gör två dagar innan man inte orkar bry sig längre, men låt mig få göra det bara.)

Jag har precis duschat och tänkte bara städa asasnabbt innan jag kraschar i min säng. Ska upp relativt tidigt imorgon för att göra rent hos gerbilerna, betala räkningar, skriva in saker i min almanacka, ta hand om tvätt, kanske gå en promenad och förhoppningsvis utföra lite andra ärenden innan den fullspäckade arbetshelgen drar igång. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här: ge mig måndag snaaaart!

image description

Fräscha klubben. Ville bara förmedla känslan: det är skönt att vara svettig och äcklig!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback