Midnight snack



Jag fastnade framför Half-Life, så jag höll på att glömma innebandyn. Det var sjukt roligt, men fy så dålig jag blivit! Sämst ju.. Nåväl, kom på att jag skulle in till stan, tjugo minuter innan det började. Så jag fick hoppa i träningskläderna och brumma in fort som attan. Parkerade bilen en bit bort så jag fick springa till Strömstierna som uppvärmning. Kom dit skamligt sent, hade kunnat köra dubbelt så länge. Dock så sträckte jag en muskel i ovansidan av låret nåt så in i..! Det gjorde så ont att köra bil hem! Inte nog med det, i de sista sekunderna tänkte jag vara lite kaxig och försöka ta bollen från Johan. Jag är livrädd för närkamper med honom, han väger helt seriöst dubbelt så mycket som jag. Bastant, stenhård, stark som en oxe. Sjukt manligt. I vilket fall, han gav mig en relativt liten knuff för att få mig ur vägen, och tryckte till mina vänstra revben så hårt att jag tappade andan i ungefär två låååååååånga sekunder. Jag fick panik. Men cool och svensk som man är gör man ju sitt bästa för att dölja det. (Eller?)

I bilen drog jag på AC:n på kallaste och lyssnade på den deppigaste (läs: mest stämningsfulla) musiken jag har i mina spellistor. Satt och funderade på allt och inget. Kom fram till.. Inget. Och det gör inget!

Har nu kommit hem och äter kvällsmat i form av kycklingfärssoppa. Soppa är ett av det bästa man kan äta så här mitt i natten.

Nu ska jag ta en dusch och krascha i min säng. Jag har varit oförskämt trött hela dagen verkligen. Är sugen på att gå upp tidigt imorgon och antingen springa en sväng eller fortsätta spela. Kommer antagligen inte bli något av det. Imorgon stundar jobb halv tolv till åtta och efter det ska jag leka med Annie och Mary som kommer skämma bort mig med färdiglagad mat och fint sällskap. Sedan påbörjar vi en intensiv men kort helg. Bring it on!

 

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback