Onsdagen

Jag gick och la mig übertidigt på tisdagkvällen, ändå sov jag galet länge på onsdagen! Vaknade flera gånger men kunde. inte. gå. upp. Lyckades dra mig upp och ge mig ut på en 40 minuters powerwalk/joggingrunda. Åkte sedan in till Mjölby för att träffa mina awesome geek buddies, Jesper och Emanuel! Det var vi tre som gick inriktningen matematik och datavetenskap. Utan dem hade jag inte överlevt min gymnasietid, jag skojar inte. Båda två är så sjuuukt intelligenta och har hjälpt mig så himla mycket. Jag hade inte sett dem sedan studenten så det var skitroligt att ses igen! Vi åt pizza och samtalsämnena var sig lika. En snubbe kom fram och gav dem ett matematiskt problem. Sånt händer bara i deras sällskap alltså!

image description
Emanuel


image description
Jesper


När vi sedan sagt hejdå och skiljts åt mötte jag Manfred för första gången sedan vi gjorde slut, i november. Jag bävade lite inför hur det skulle kännas men det gick helt smärtfritt. Vi gick runt i Mjölby en stund och satt vid Svartån och njöt av vädret. Väl hemma tog vi en timmes promenad i mörkret där vi bara pratade lite allmänt. Åt mat, kollade matchen mellan Färjestad och HV71 innan vi senare la oss ner för att titta på gamla bilder och sedan somna.

Som sagt så var det riktigt fina dagar med några utav världens bästa personer. Det var kort och intensivt men väldans välspenderade dagar.

image description
Burj!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback