What I tell you three times is true



Hade en halvslitsam arbetsdag. Jag var så fruktansvärt trött så jag visste inte var jag skulle göra av mig själv alltså. Halv tolv till åtta är nog det absolut tyngsta passet. Särskilt en halvseg fredag.

För första gången på en evighet (en månad, närmare bestämt) var jag ledig en fredagkväll. Jag brukar antingen jobba stängning eller på Laholmen på fredagar. Oftast kvällspass först och sedan nattpass. Varför inte liksom.

I vilket fall så spenderade jag kvällen med mina fina vänner Annie och Mary! När jag slutat på Max bilade jag raka vägen hem till Annie där de dukat upp en färdig middag och förberett en "redig kall jävel" som Mary valde att kalla det. Det var sjukt mysigt och väldigt välbehövligt. Dock så varade det inte superlänge, jag börjar jobba tidigt imorgon och de kommer och hämtar katterna ännu tidigare vilket innebär att jag måste gå upp.. sjukt mycket tidigare. Det ska bli så skönt när de flyttat. Sista natten. Härda.

Jag har så mycket som jag vill göra, men jag borde verkligen sova. Eller ja, göra en avstickare till duschen först. Imorgon blir det till att gå upp oförskämt tidigt (för mig, ehe) för att tvätta kattlådan och samla ihop katternas grejer och göra mig i ordning inför jobb. Klockan tio börjar mitt niotimmarspass på Nordby och efter det är det dags att uthärda ett pass på Cod. Natten erbjuder 4 timmars sömn som uppladdning inför ytterligare ett niotimmarspass och efter det ska jag bara hemhemhem och storstäda bort allt katthår och all kattsand. Sedan ska jag totalkrascha i min säng och antagligen dö lite inombords. Jag längtar!

Men nu bär det av till snarkofagen och drömmarnas land. Kött out!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback